Vår förening växer!

Nu har vi tillsammans drivit Norrortens Kampsportcenter i snart tre år. Det är dags att ta föreningen till nästa nivå. I januari 2023 kommer vi att flytta till en ny större och helt nyrenoverad lokal för att kunna fortsätta växa med målet att gå ifrån nuvarande 300 medlemmar till 500 medlemmar redan under 2023. I samband med flytten kommer även våra redan uppskattade barn och juniorpass att fördubblas från fem till tio stycken träningspass per vecka.

Som sponsor till vår förening stödjer du vår idrottsverksamhet samt möjliggör fortsatt utveckling av föreningen. Du hjälper fler barn och ungdomar att börja idrotta och ser till att fler kommer i rörelse. I vår förening har vi i dagsläget medlemmar från 5 till 65 år. Vardagsmotionärer, som tränar för att må bättre och samtidigt minska stress och psykisk ohälsa, till elitidrottare med målsättningen att träna och tävla på absolut högsta nivå.

Vad kan Du eller Ditt företag göra?

Bli sponsor som privat person eller företag och sponsra med 2020kr per år; s.k. 2020-klubben (året föreningen grundades) och få ert namn synligt i receptionen.

Vi erbjuder även sponsorpaket för företag - Se nedan

2020-Klubben: 2020:-

• Ditt eller ditt företags namn syns i receptionen

Silver 1år: 10.000:-