Privat träning

Vill du förbättra och fördjupa dig inom thaiboxning eller boxning? Förbättra din teknik och prestation?

Hos oss har du möjlighet att träna privat med någon av våra instruktörer som hjälper dig att nå dina mål.Tveka inte att prata med oss på plats eller ta kontakt via info@nkcif.se

Prislista

60min
995kr

5h
4500kr

10h
8000kr

Våra instruktörer

Liam

Liam Komijani är huvudtränare samt tävlingsansvarig på NKC.

Han har en lång erfarenhet inom sporten och har tävlat både nationellt och internationellt. Han har bott en längre tid i Thailand, hans filosofi om muay thai är en blandning av den traditionella thaiboxningsstilen och den västerländska boxningsstilen.

Teo

För mig är thaiboxning mer än bara en sport. Det är en konst där fin teknik är viktigast.

Med det tankesättet laddar jag själv upp inför varje match, där jag tar varje match på lika stort allvar. Hittills har jag gått 17st matcher.

Jag leder passen för nybörjare, fortsättning och den avanceradegruppen. Dessutom håller jag även i privatträning, så om du är sugen på att utveckla din teknik inom thaiboxning så hojta till direkt så hjälper jag dig.

Boubaker

Boubaker Zaafrani är vår boxningstränare och har en lång erfarenhet inom boxningen.

På grund av en skada i axeln har han inte tävlat men har har varit hjälptränare och sparringspartner för både internationella mästare och proffsboxare, men även en del av våra kända svenska mästare på nationell och internationell nivå som Mikaela Lauren. Han har haft Torsten Ahlin, en framgångsrik boxningstränare, som egen tränare.

Evelina

Evelina Andersson är fystränare och administratör på klubben.

Hon leder alla fyspass och barnpass med filosofin att glädje och skratt ger energi.

Hon är själv aktiv i tävlingsgruppen och är medtränare i nybörjar och fortsättningsgrupperna.