Norrortens Kampsport Center IF

NKC grundades i början av år 2020 av en grupp vänner med en brinnande känsla för kampsport. Vi har tillsammans 25 års erfarenhet inom kampsport. Detta vill vi tillsammans med våra kunskaper dela med oss och föra vidare till nya talanger och träningsintresserade personer. Visionen är att kunna hjälpa våra medlemmar att uppnå sina mål med kampsporten, oavsett om de vill tävla eller bara träna kampsport för dess träningsform.

I vår ljusa och fräscha träningslokal möts du av en familjär och motiverande atmosfär som byggs upp av våra tränare tillsammans med våra medlemmar. Med vår långa erfarenhet inom thaiboxning och i kombination med kunskaper inom anatomi ser vi till att effektivisera resultatet av varje pass. Hos oss ska du kunna träna kampsport med ett komplett och varierande träningsupplägg.

Välkomna!

Huvudtränare
Liam Borcheloui

Tränare